Termene și condiții

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor.   
Administratorul si proprietarul acestui site  îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

 Produsele descrise pe acest site sunt suplimente alimentare care se elibereaza fara reteta. Toate informatiile prezentate pe acest site au un caracter informativ si nu se substituie sfatului medicului sau farmacistului. Este datoria cumparatorului sa se documenteze privind oportunitatea administrarii produselor prezentate pe aces site.  S.C. Velanatur Impex SRL  precum si  angajatii, agentii sau reprezentatii ei nu  sunt responsabili sub nici o forma pentru administrarea  produselor oferite. Consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra inainte de a administra produsele oferite pe acest site.

Garantia produselor oferite este in exclusivitate garantia producatorului respectivului produs.

Comandand produsele oferite de S.C. Velanatur Impex SRL, cumparatorul accepta implicit in totalitatea lor teremnii si conditiile de mai sus, precum si orice alti termeni si conditii implicite acestui tip de comert si care sunt sau nu sunt mentionate direct sau indirect mai sus sau in paginile acestui  site, fara insa ca acesti alti termeni si  conditii implicite sa intre in conflict direct sau indirect cu nici unul din termenii si conditiile exprimati in mod expres sau derivand, direct sau implicit, din prezentul inscris.

Întregul conţinut al site-ului www.velanatur.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe şi alte date – fac obiectul proprietatii noastre şi a furnizorilor nostri şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.   
  
Proprietarul nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.   
    
Echipa VELANATUR îşi stabilieşte singură regulamentele promoţiilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţa eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu.

De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. Noi  nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.  
  
În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greşit introduse în bazele noastre de date, sau afişate greşit iar livrarea nu s-a efectuat încă, noi ne rezervăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.   
  
www.velanatur.ro funcţioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.   
  
Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.velanatur.ro şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente.
 

Cod de conduită 

 
Stimaţi clienţi,  
  
Vă mulţumim pentru interesul dvs. acordat produselor noastre. Pentru a vă oferi o experienţă cât mai plăcută la cumpărături, noi, ne asumăm următoarele responsabilităţi:

 • vă vom trata cu respect
 • vom comunica cu dumneavoastră într-un mod profesional
 • vă vom respecta confidenţialitatea în orice situaţie
 • vă vom oferi servicii de calitate
 • vă vom oferi toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru o experienţă cât mai plăcută la cumpărături  
   

  În mod reciproc, ne aşteptăm ca dumneavoastră:

 • să trataţi personalul nostru cu respect
 • să comunicaţi cu noi într-un mod politicos
 • să vă comportaţi în mod civilizat  
   

 Întotdeauna veţi avea parte de mai multă bunăvoinţă din partea noastră atunci când urmaţi acest cod simplu de conduită; în caz contrar, nu putem garanta cooperarea noastră deplină în rezolvarea eventualelor situaţii neplăcute. 
 

Confidenţialitate 

Proprietarul acestui site certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 completată cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestora.  

Proprietarul, deţinătorul drepturilor de folosinţă a  www.velanatur.ro , se angajează să nu transmită datele furnizate de utilizatorii site-ului către terţi şi să le folosească numai în scopul comunicării cu clienţii săi, al confirmării comenzilor, al informării acestora cu privire la funcţionarea site-ului şi a unor oferte speciale şi promoţii ale societăţii.  

Proprietarul nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi, nu vinde, nu oferă adresa dumneavostră de e-mail obţinută prin intermediul www.velanatur.ro , fără acordul dumneavoastră explicit.  
  
Furnizarea datelor personale către noi nu implică obligativate din partea utilizatorilor, iar aceştia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita în mod gratuit ştergerea acestora din baza de date trimiţând o cerere scrisă către noi. 

Suntem inscrisi la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal : NR.00227131/16.112013

 

Top